35 minggu

Hai mummy , share sikit ape yg mummy rase pregnant 35minggu ni . #firstbaby #firstmom

3 Balas

Rasa dua dua takut dan excited! 😚

2y ago

35w gak. Rasa x sbr nk jumpa baby. Kalau blh nak baby kluar 37w sbb xsbr dh. Rasa excited lbh bnyk dr rasa takut sakit cntraction. Ni anak 1st dr 2nd pregnancy. 1st pregnancy dlu tbranak 20w jd mmg dh pnh rasa skt cntrction mcm mna cuma x lma sbb baby kecik je msa klua tnpa jahit lg tu. Hrp2 dpermudahkan bsalin ni nnti. Start 24w+ smpai skrg kerap braxton hick je cuma 2 hri ni pakej ngilu bhgian ari2 cuma x kerap. Hrp2 xde pe2.