Share ilmu mummy

Hai mummy semua .. siapa ada tips untuk bersalin normal sebelum due .. due saya 18/2 ni .. sekarang dah masuk 38w 2d .. ble kongsi dari cara pemakanan atau pun pegerakkan yang mummy semua dah pernah try ? Mari kongsi ilmu dekat komen . #bantusharing #mummy2022 #baby2022

1 Balas

klau sy start 35 week bt senaman n amal dduk satukan tapak kaki sambil goyang kiri kanan n depan blakang..tiap2 ptg dlm stengah jam berjalan..n kayuh basikal senaman..3 org ank sy bersalin 36 week n 3 org ank 37 week

3y ago

alhamdullilah..sy pn y mninggal ank sulong..skarang Allah gantikan 5 org