18 week 5 days ada bubble

hai mummy semua , semoga mummy semua dalam keadaan sihat , maaf saya nak tanya masuk 18 week ni saya kerap rasa macam ade bubble dalam perut tapi dia bawah pusat . kadang kadang kalau duduk diam dia start ada bubble , malam pon sama kalau tengah baring , tu tanda baby gerak ke ? dia tak kuat sangat gerak macam sikit sikit je hehehe . masehhh mummy semua ♥️😘#seriusnanya #firstbaby

2 Balas

Sy rse mcm tu bila bgun pg. dh jd mcm alarm bgun bila gerak2. Kne bgun sekali. Mlm nk tdur makin kerap.