18 week 5 days ada bubble

hai mummy semua , semoga mummy semua dalam keadaan sihat , maaf saya nak tanya masuk 18 week ni saya kerap rasa macam ade bubble dalam perut tapi dia bawah pusat . kadang kadang kalau duduk diam dia start ada bubble , malam pon sama kalau tengah baring , tu tanda baby gerak ke ? dia tak kuat sangat gerak macam sikit sikit je hehehe . masehhh mummy semua β™₯️😘#seriusnanya #firstbaby

2 Balas

Sy rse mcm tu bila bgun pg. dh jd mcm alarm bgun bila gerak2. Kne bgun sekali. Mlm nk tdur makin kerap.

Sama sis, dr kata tu pergerakkan baby.. rasa mcm pop2 je.. hehe comel kan