Bukaan jalan

Hai mummy semua, hari ni saya dah 38w 6h. Macam mana nak bagi bukaan jalan tu cepat terbuka ye. Doktor dah bagi surat admit 18/3 ni kalau masih tak ada tanda2 bersalin, kena induce pada hari itu nnt. Harap tak induce la sebab first baby. #bantusharing #firstbaby #1stimemom #advicepls

3 Balas

Sy dlu mkn pedas baru buka jln 3cm terus kena tahan wad..tp tgk org juga, stgh org tak tahan pedas

puan ad msalah ksihatsn ka? cm gdm or drah tggi?

3y ago

xpsti la....tp klu xde bukaan lg, kmungkinan induce tu ad la

try pakai gym ball