9bulan pregnant

Hai mummy semua. Bole tak share pengalaman tanda2 bersalin? Saya first mom, tak tahu tanda2 dan rasa dia mcm mana. Cuma sekarang ni saya rasa sakit punggung, kadang ada rasa macam senggugut sikit, rasa nak terberak je hehehe. Maceh mummy semua🫶🏻 #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

sya xde tanda. anak 1st overdue. so,last2 czer. anak ke2 kena induce. kalau sis rsa sakit sgt n ada kluar lendir ke tiba2 kluar air ke takut air ketubang,better pgi hospital trus sis

1y ago

Tapi setakat ni takde apape lendir lgi. Induce tu sakit tak