Perut kembung

Hai mummy semua .. alhamdulillah baby sy dah hari ke 15 .. tapi dia kerap kembung perut . Kenapa ye ? Sebab pemakanan saya ke . Mummy2 boleh tak bgtahu apa yg ibu tak boleh makan? . Sbb anak sy fully bf . So sy tak tahu apa punca die kerap sangat kembung perut . #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

Hi. Baby ada minum dalam bottle? Takboleh nak agak juga, sebab saya pun fully bf, and baby direct feeding sahaja, tapi apa yang saya makan, Alhamdulillah, baby okay.

2y ago

lauk biasa je. nasi, ayam/ ikan goreng, sayur sawi. snacking, buah buahan, oren, dragonfruits. biskut cicah milo. mmg ni je lauk yang saya selera masa pantang 😂