NORMAL KE ANAK LAMBAT JALAN?

Hai mummy , saya first mom nak tanya normal ke anak lambat jalan ? Anak saya dah nak masok setahun jalan & merangkak tak pandai lagi 😌 mapah mapah pon belom lagi , dia masih dalam fasa berguling guling .. Normal ke ? Ke ada yang sama macam saya ? 🥹 #firstmom #theasianaparent

5 Balas

sy dulu kecik2 pn lmbt jln, 2 thun bru bleh jln, tp da bile da dpt kaki arwh ibu n ayh ckp, bukn jln je brlari trus, active x reti dok diam...