Preloved free

Hai. Mummy nak sedekah 1 set ni utk nb girl. Set bju seluar, body suit, barut & stokin kaki tgn.. Sapa cepat dia dpt. X sesuai utk ibu2 yg cerewet. #5jan21

Preloved free
13 Balas

kalau boleh saya nak sis sbb saya tak beli bayak baju baby sbb kewangan tak stabil, boleh ws no suami saya - 01117917172

boleh juga kalau Ada lg.baju baby girl sy ni xbyk sbb ingat baby boy so xbeli pn baju dia..pakai apa yg Ada je baju abangnya.

3y ago

Alhamdulillah moga murah rezeki mummy, kita tlg up ya.. Kita belum scan lagi, xtau boy ke girl 29w dh 😁

3y ago

Terima kasih. Take care 😊

alhamdulillah.. sy baru bersalin bby girl 22.12.20.. berat 3.2kg arini.. kne beli baju 3 bln keatas. .

3y ago

dh ws

Moga ada rezki... Sape xnk org nk bg free.. Hihi..

knp x sesuai utk ibu² yg cerewet tu? 😅

3y ago

baik fhm😊

waaa bole bg sy kerr . huhhhh bole bg noo

3y ago

Sy nk.. scan mmg akan dpt girl.. 34weeks

3y ago

Sy😍 011-21971706

boleh saja sis..

3y ago

01112046698 dari sarawak