Susu during pregnancy

Hai mummy. Boleh share tak susu brand apa korang minum during pregnancy ? Susu kambing? Susu lembu?

7 Balas

dulu anak pertama minum susu enfamama dan dalam masuk 6-7 bulan rajin minum air kelapa anak lahir bersih,skrng ada rezeki dapat baby lagi,tpi kalau ada gdm/kencing manis/berat badan lebih tk boleh amalkan enfamama

Sy minun susu Hl je. Yg ni je tahan angin.. (buat masa ni) klu tgh angin trus mnm.. Bkesan pantas 🤭

Saya minum susu kotak full cream Dutch lady, farm fresh, goodday dengan anmum materna.

dulu anak pertama minum fernleaf family skg try minum susu soya homesoy brand je

1y ago

Susu soya pun boleh ye. Baru tahu.

maternal milk. similac/anmum materna. saya minum dua tu

1y ago

Boleh try nanti 🥹

anmum materna, sedaaappp 🥰

susu HL low fat