Folid acid

Hai mummies tlong shre folid acid apa yg doktor sarankan smlm ad jumpa dktr dy tya ad mkn ap ap supplemnt ckp dgn dy sya mkn folid acid dri shaklee dy sruh sya stop n dy pelik knpa rmai sgt org mkn product shaklee n so on dy kta dktr xpnh sruh pon dy sruh ambk dri phrmcy atau klinik sja folid acid dy kata byk kes kt gh skrg sbb amalkn produk shaklee im confuse skrg ni#firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Sy rasa dktr sarankan beli dkt farmasi, bukan dari brand2 supplement. Awk pergi farmasi, ckp je nk folic acid. Sepapan RM1 xsilapnya.

2y ago

Thank you yea ❤️