Nose Bleeding

Hai Mummies ! Saya nak tanya lah..Pernah ker sesiapa kalangan mummies masa pregnant ada mengalami hidung berdarah...saya baru 15minggu, dalam seminggu 2 ni hari2 hidung berdarah..normal ker ? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #seriusnanya

1 Balas

Samalah. Baca artikel dlm ni katanya normal sbb salur darah mengembang sbb kena pam extra darah utk 2 org tp selasa lepas check up, doc bg surat suruh rujuk pakar kt ent. Sy dah takde nose bleeding ni so malas pula nk pergi jumpa pakar. Tggu berdarah lg baru pergi 🤣

2y ago

Tu lah..saya baca google juga cakap normal..tapi kekadang risau jugak...harap2 kandungan kita dua tak ada apa2 yang serius...anyway..tq for your comment ye...🥰