Pertanyaan

Hai mummies ❤️‍🔥 nak tanya normal ke kalau selalu sakit sakit perut dengan bahagia belakang ? Sya punya kandungan dah masuk 5w4day 🥲 sebab saya risau la . Boleh bagi keterangan ? #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Kalau ikutkan normal sis, sbb rahim kita nk kembangg, kdg dia dtg sakit tu, tapi tak selalu. Kalau sis ada kluar sgala spotting trus ke klinik ya. Takut ancman keguguran je

2y ago

Welcome sis, semoga baik baik sja ye. Keputihan pun kena monitor jugak, kalau kuning/hijau berbauu, mmg kena jumpa doc takut jangkitan.