NAIK FLIGHT

Hai mummies nak tanya. Kandungan 32 minggu boleh ke naik flight?

3 Balas

setiap airlines xsama requirement.check kt website airlines dulu baru booking.then kena sediakan surat doctor release awak utk fly.

9mo ago

Baik awak. Thank you ye bagi info 🫶🏼

Boleh janji ada surat doctor. Saya 21/9 ni pun naik flight MAS kandungan 33w masatu. Bawah 35w masi blh naik kalau MAS.

9mo ago

Surat doctor kena minta dngan doctor . Surat fit to fly. Xde surat tu xleh naik flight. Nnt masa checkin bagi surat tu kat kaunter tu nnt diorng akan suruh isi lagi surat indemnity tu

klu single pregnancy boleh, cuma kena ada surat fit to fly yg dikeluarkan oleh dktr yg check kehamilan awk.

9mo ago

Okay faham. Thanks awak sudi bagi info ❤️