bayi 3 minggu kerap muntah susu

hai mummies, nak tanya ape punca baby 20 hari kerap muntahkan semula susu selepas minum? baby minum susu formula & badan risau, sbb kdg2 byk jugak muntah yg die keluarkan 😢 dh pernah tanya dr sebelum ni, tp die ckp mungkin sbb tk sendawakan baby. tp baby sye mmg susah sikit nak sendawa selepas minum susu 🥹#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

berapa oz baby minum susu fm? jarak antara susu fm dn susu badan tu jauh tak?

Google cara sendawakan bby. U will find the easiest way