Baby

Hai mum boleh saya tahu bby dah 2bulan nak bljar mniarap ,tp meragam knpe ye , hm mnggu dpan nak cocok 3bulan , Ke susu fm tp tngok mcm ok je , ? konfius #Firstbaby 2month25 days

3 Balas

dia meragam mesti ada yg x kena .. tgk perut dia kembong ke x , dia berak ok ke x , kaler berak dia apa .. mesti ada sbb dorg meragam tu .. kalau berak kaler dia hijau , bermkna susu fm tu x ngam dgn dia .. kena tukar

Mungkin penat sangat meniarap tu? Anak sy masa baru pandai berpusing tu asyik nak berguling je. Pastu nangis sebab kepenatan😅😂

Mungkin dia penat tu