Infant Usia 1 bulan

Hai mother2 sekalian✌🏼 saya nak tanya, ada tak sesiapa yg alami sama seperti saya? anak saya baru sebulan, so far dah boleh dgr dia gelak2, senyum2 kadang tu mengigau setiap kali tidur.. mcm2 bunyi dia buat selain 'fake merengek'😅😂 cuma nya kalau dia berjaga, susah nak dgr dia gelak time dia sedar.. paling2 pun nampak dia senyum je.. and paling saya teruja dengar bila dia mengeluh sbb bersin tak jadi🥺 mcm2 cara dah try ajak borak dgn dia, ajak gurau.. susah nak dgr dia gelak🥹 dpt dengar waktu dia tidur je.. tu pun limited edition bila dpt saksikan gelagat dia🥹 kadang tu dia mengigau mcm nak nangis, macam panggil2 kita dgn dahi berkerut, mulut muncung tajam dia tu🥺 ibu2 lain boleh share pengalaman anak waktu usia sebulan, apa je perkembangan dia? #firsttimemom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

sama ja sis,anak² sy pun semua mcm tu. nanti 2 bulan baru lah pandai keluar bunyi². 3 bulan dah boleh ajak berbual dgn baby

normal sis sbb bru sbulan.. anak sye nak msuk 3 bulan bru pandai gelak...