Buah nangka masak lemak

Hai momzy. Boleh tak first trimester makan nangka masak lemak ?

2 Balas

kalau sy tak ada pantang sgt makan masa pregnant dan lepas bersalin utk dua² pregnancy sblm ni. tp kali ke 3 pregnant ni memang pantang la,sebab ada gdm. pregnancy kali ni lebih senang sy lalui sebab mungkin pemakanan sihat yg sy amalkan.

Saya hri tu week 4+ rasa nk makan, tapi bila makan sikit ja, boleh je makan sis, tapi berpada2, buat rasa2 tu kan, nangka ni dia angin, kalau saya makan bdn berangin