#nak tahu# #ingin tahu dan sebagainya#

Hai momy semua,sekadar bertanya..pernah x momy semua jd mcm saya dekat kemaluan asyik gatal² ja sebelum ni xada pula tp tiba2 dlm mggu ni kemaluan saya gatal² dh cuci basuh pun masih terasa gatalnya..skrg sya dh 35w,normal ke atau sy kena rujuk ke Dr..sekian soalan Sy.☺️

9 Balas

Ada juga trbaca hujung hujung ni biasa keputihan akn bnyk .. sy klau ada gtal biasa cuci dgn air suam letsk gram sdkit . Lps tu sapu losyen/plmbp if gtal d celah miss v . Better cek dgn dr /nurse