Persediaan baby newborn

Hai momy semua. Nak tanyalah apa brand pampers dan wipe tissue biasanya yang sesuai dan ok untuk baby newborn ye? Harga yang mesra kocek gituh hehe...Saya firstime dah start nak membeli tapi nak elakkan pembaziran dan overspent... momy harap boleh share pendapat dan pengalaman ye. Terima kasih #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

for me, yg mesra poket pampers brand diapex. beli 1pck besar, 1pck kecil (utk bawa ke hsptl) dan 1pck besar size s (standby). wet tissue sy beli brand sama since ada offer masatu. now ank dh 1y still guna brand yg sama. skrg preggy semula, I'll stick to this brand also

Brand yg rahmah mcm diapex / petpet. Tapi saya pernah beli diapers drpd in house brand lotus (or dulu namanya tesco) Wet tissue pun ada drpd brand lotus ni. Jauh lagi murah.