25 weeks kurang makan

Hai momy saya nak tanya ada ke yg alami mcm saya 25 weeks tiba2 selera makan down dia jadi nk muntah n xmau makan langsung pastu baby kurang aktif..mcm mana yaa ptt ke saya pergi klnik?

1 Balas

kalau sis rasa gerakan baby kurang cuba stimulat supaya dia bangun maybe baby tdur kot tapi kalau sis nk kn kepastian pergi la klinik cek sy masa ank 1st baby kurang gerak terus pergi hospital & kebetulan dah due bila doktor cek heart rate baby drop.

2y ago

Ok tq sis..alhamdulilah baby ok dh aktif balik mcm selalu..