Tanda tanda

Hai momy nk tanya,kalau pregy 7 weeks 6 hari..upt test pregnant samar2 je..awal2 5 minggu terang..upt yg murah tuh je..sy bimbang kalau kandungan sy tak jadi je,,perot pun kcik je..#ingintahu #seriusnanya

4 Balas

sis awal preggy perut xnpk sis dh g scan ke doc ke? saya aritu 6w 4dys xsilap buat scan Alhamdulillah npk kantung size sama dgn weeks itu pun dh cukup lega , nk dpt bby doc sarankn scan 10w ke atas. pasal UPT makin membesar perkembangan bby dlm perut kepekatan HCG pun berkurangan sis. UTK elakkan kerisauan better g klinik

1y ago

owh ok dear ...risau je😭...btw sy dah scan n dkter dah sahkan ada kntung dah masa 5 minggu ...cuma sy pikir bkn2 n buat upt double line cuma samar je..tuh risau kndungan tak jadi...btw tahniah ...smoga bby shat2 je 😘

kdang2 upt ni tgk jenama jgk atau kepekatan air kencing tu. perut 7 weeks mmg kecik lgi sis. klu dh positive tu dan tak de pendarahan insyaallah okay tu.

1y ago

mekasih dear...sy tlalu pikir bkn2 🤕

sis..update sis...sy mcm sis ni...7w4d tp saja test upt..samar2 plak...huhu

Awal lagi sis mmg perut kecil je, sis try upt jenama lain

1y ago

thanks you dear...sy kne pkir baik2 n doa yg baik2 je..🤲❤️..Amin..