Cuma keliru..

Hai moms..nk tanya..pernah tk moms lambt period text pregnent test positiv n bpe hari lepas tu cek lagi n negativ..bole share tk pengalaman.. pregnen ke tk ye sebnrnye..#ingintahu

2 Balas

saya baru alami.. punya la excited check hari2.. makin lama line makin kabur.. then next week period mcm biasa. its chemical pregnancy. sedih tapi takpa insya Allah kita tahu yg kita boleh pregnant. moga Allah mudahkan urusan ya..

3y ago

thnx bub komen..iyela insyaallah ade rezeki lain...amin

Hai, pernah bila pregnancy saya tak berjaya means chemical pregnancy. Amalkan folic acid setiap hari tak sis?

3y ago

Cantik. Terus, amalkan.