Anak tak berak

Hai moms…ank saya baru 1 tahun 5 hari, selalu bagi dia minimum susu perah dan susu formula. Tapi sebab saya x boleh bf, payudara saya bengkak n bila nak perah susu kluar sedikit. Saya bagi lah dia minum formula sahaja. Dia ada problem HB low. Mula2 pakai susu formula tu okay jer. Lpas Dr sarankan bagi dia appeton baby n ubat hospital, dia tak berak dah hampir 3 hari.Patut ke saya tukar susu formula?#pleasehelp #bantusharing #firstmom #ingintahu

1 Balas

maaf puan, sy tiada pengalaman susu formula, tunggu ibu-ibu lain berpengalaman komen ya