tidur tenga hari

hai moms .. sy ni jenis tak dapat tidur malam.. selalu tidur 2~3 pagi.. awal pulak bngun hubs kerja.. lepas kemas ruma tenga hari biasa sy tertidur balik.. tapi ada orng ckp tak bole tidur tenga hari baby cepat besar.. nanti tak bole bersalin normal.. apa pendapat semua? #26weeks2day

1 Balas

Mengarut je. Sye jns tido pukul 3am. Tp esoknya start 9am sye tido smpai 12pm. Ptg pkul 3pm sye tido smpai 6pm. Scan bby xbesa pon. Biasa je juga