Gender Baby

Hai moms semua mau tanya kalau 17 minggu boleh scan gender baby ka d klinik swasta? Terima kasih respon.

3 Balas

Boleh je , saya scan masa 16minggu depan untuk buat growth scan , tapi dah nmpk gender . Kalau baby bagi kerjasama tak sorokkan boleh dah nampak . Cuma disarankan kalau nak jelas 20week keatas .

Doktor pernah bagitau, week ke 18 hingga 24, sedang elok buat details scan &, jika janin berkerjasama, boleh nampak jantina.

Hi! Kalau nak buat time 17 weeks pun dah boleh, if boy memang terus nampak jelas hihi