Muntah lepas mkn ubat

Hai moms,, normal ke klau Kita mkn ubat je Mesti muntah.ubat dri kk da takserasi ke mcm mane? Kandungan da 11 weeks..ubat ni mmg kene mkn sampai da nak bersalin ke? #ingintahu #firstmom

2 Balas

ada je mcm tuh, mcm kak ipar saya dulu mcm tuh, dia beli ubat kt luar terus. kalau ikutkan mmg spjg pregnant makan ubat kk bagi tuh je la.

nurse pesan klau tak serasi boleh bgtau utk tukar jenis lain.. jgn malu2 ye bgtau nurse .