Cirit birit & muntah²

Hai moms.. normal ke klau kandungan bru 2bulan smnggu cirit birit n muntah²..smua makanan saya makan..muntah balik smua..n hlg slera makan

2 Balas

Kalau muntah ya kot.. Tapi cirit birit tu first time sy dgr. Masa sy kandungan 2 bulan tak pernah muntah + cirit birit pada masa yg sama. Lepas tu awak ckp pun dah seminggu begitu 😅 Merisaukan lah keadaan awak sis. Tolong jumpa doktor ya sis.

Kita sama.. masa 11-13 lps makan cirit birit.. masuk 14 dh takde 😂😂

1y ago

Nak tak nak layan jelaa.. ni dh masuk 15 lain pulak alahan🤣 demi seorang anak