Ketulan di payudara bayi

Hai moms.. nk tanya pd ibu² di sini.. anak sy berumur 4 bulan skarang ada ketulan di payudara kiri dan kanan. tp xde nanah dan xde demam atau meragam budak ni.. normal ke ye. mohon berkongsi siapa yg ada anak kena camni🙏#ingintahu ##bantusharing

1 Balas

Dah pernah rujuk dengan doktor? Kalau belum, masa checkup baby nanti inform doktor. Kalau lambat lagi checkup tu, pergi klinik pakar kanak-kanak. Yang saya tahu ia normal sebab lebih hormon estrogen ibu semasa mengandung. But it's best untuk bawak anak pergi jumpa doktor.