Milk booster

Hai moms. Nak tnya boleh ke kita consume milk booster yg tea tu msa pregnant ? Saya dah 36 weeks skrg . Rsau kalau2 nanti xada susu lpas bersalin . So boleh ke saya start minum milk booster tu skrg ? Ke xpayah ? Srs nk tahu. #firsttiimemom

1 Balas

kalau ikut kelas breastfeeding yg saya hadiri, LC tak galakkan ambil milk booster sebelum bersalin, sbb kita tak tahu lagi badan kita jenis macam mana selepas bersalin.. takut terus bengkak susu, tp baby baru lahir pulak minum cuma 10ml untuk 3 hari pertama..

2y ago

ouh mcamtu ya .Terima kasih sis .so takperlu lah kan ambik sblom brsalin ni .