Husband moms mcmni tak ☺️

Hai moms nak tnya ada ka suami moms jarang berhubungan badan dg moms??? Suami sy nii jarang brsama dg sy kdg sebulan lebih pun ada kdg 3bln skli pun ada ...Dari awal married mcmtu kami kawin tahun 2021 umoq sy 21 umoq husband 27 2023 bru ada anak itu pun sbb sy ckp nak anak so kerap sikit kita brsama tu yg dpt anak kalau ikut time dia buat mesti takkan dpt anak lagi🥲 skrg marriage kami nak masuk 3tahun dah tetap smaa ja.kadang saya stress sbb suami mcmtu.Sy jenis yg x pernah mintak dkt husband tapi bila dia nak sy on ja xpernah tolak dia. Akhir2 ni sy sedikit kecewa dg husband 🙃Time kita nak x dapat,time dia nak dia dapat macam tak fair pulak hurmmm normal ka kalau husband macamni?? Dan jugak husband sejenis yg suka tgk bukan" dia sosmed🙃 #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

1 Balas

ada buat family planning ke? muda lagi adik ni. husband sis pun cm ni sbb kita buat family planning. anak bru seorg. jrg bersama. kalau da ada anak ni, tanggungjawab sgt besar ye. drp duk simpan dlm hati, rasa kecewa bagai.. terus terang jela dgn suami.. berbincang dgn suami..