air ketuban sikit

hai moms nak tny bacaan untuk air ketuban tu yg mana eh? tdi pagi baru je jumpa dgn pakar dkt hospital Dr cakap air ketuban saya sikit lepas tu baby kecil…hurmm Dr kata saya berisiko 😭 tak sedap hati dah sekarang ni balik rumah je xdpt tahan nangis trus 😔 skrg dah 30weeks #firstmom #firstbaby

air ketuban sikit
7 Balas

sama. saya pun bru jmpa pakar hosp serdang. baby saya kecil. lain2 alhamdulillah normal. tdi kena inject dexa..

1y ago

katanya utk paru2 baby..