Jamu ke Vitamin?

Hai moms nak tanya jamu2 ni wajib ke untuk masa berpantang? Kalau x amik ada mudaratkan dalaman badan ke? Atau makan vitamin je. Boleh suggestkan x #anaksulung #babyinComing

2 Balas

Saya anak first makan jamu Nona Roguy. Second makan vitamin je since anak kena kuning so stop kejap makan jamu. Tapi jamu Nona Roguy is the best hehe badan rasa fresh and segar je 😘 https://simplynoorul.com/review-set-bersalin-nona-roguy-very-recommended/

4y ago

Saya ambil vitamin doc bagi dan continue makan obimin

Sy mkn vitamin doc bg ja