Air gamat untuk czer

Hai moms . Nak tanya , ada tak moms yg bersalin czer minum air gamat untuk sembuh cepat ? Boleh ke minum air gamat tu ?

8 Balas

jangan makan/minum gamat atau ikan haruan kalau ceaser, Dr pun pesan macam tu. nanti organ2 di dalam akan melekat-lekat. sama ada akan rasa sakit sekarang atau kalau ditakdirkan kene ceaser lagi akan datang menyebabkan kesukaran nak operate sebab organ dalam melekat. boleh google, ada Dr o&g share... kalau bersalin normal boleh je minum