Air gamat untuk czer

Hai moms . Nak tanya , ada tak moms yg bersalin czer minum air gamat untuk sembuh cepat ? Boleh ke minum air gamat tu ?

8 Balas

Sy czer jgk amalkan minum vit c yg boleh rendam dalam air tu ja Alhamdulillah mostly misi & dokter cakap luka lawa & rahim cepat pulih , jgn minum gamat sbb nanti uri melekat & rahim susah nak surut

2y ago

Brand wtson tu je awak ☺️ tak kesah awak nak amik brand apa asalkan vitamin C mmg elok untuk yang bersalin czer , jgn sesekali minum pati ikan haruan or gamat sbb bahaya untuk luka luar & dalam