nak tanye?

Hai moms n moms to be?,,saya nak tanya kalau nak basuh baju baby newborns yang baru beli,,moms n moms to be pakai sabun apa ye? #takadapengalaman #anak1st

22 Balas

By sy brand Anakku punya sabun yg best bau dia. Kekal walaupun dh cuci seminggu. Segar je hidu. Bby pakai pun still bau wangi. Lps tu bby tido pun nyenyak, sb secara pyschologic nya...benda bau wangi, bby cpt tido😘. Sy pkai brand pureen ABD tu, bau kureng...cpt hilang. X segar. Mcm bau hosp pun ya. Huhu bergantung pd hidung org jgak kan. Chill.

Boleh beli baby detergent. Yang saya pakai skrg ni brand Anakku

Sabun jename fiffy.. cloth detergent..

Sabun untuk baby..ade jual kat kedai..

Sabun baby,Jenama Fiffy & Anakku😊

sabun basuh baju baby. (pureen@ABD)

beli yang khas untuk baby.. 😊

Sabun kain baby apa2 pun boleh

Sabun pakaian khas utk baby...

sy bsuh sabun biasa sj