Czer hari 106 hari makan seafood

Hai moms . boleh k mkan steamboat sy czer hari k 106 hari . steamboat ada seafood smua .. sblm ni sy ad alergic naik jerawat je .. time pregnant tak naik jrawat lgsg klau mkn seafood .

3 Balas

Kalau doctor dah check luka dah cantik, kering dlm luar & sis takda allergy boleh je makan. Mcm saya doctor check confirmkan semua okay baru saya makan. Takda rasa apa2 pun huhu. Ada org masih rasa merenyam2 even lepas 100 hari

saya dulu makan time 2bln lepas bersalin ,gatal kt tempat czer, tapi lepas dari tuh okay je makan. kena try & error. sbb sllu kena pantang benda yg kita alergi la.

5mo ago

oke baik .. ni first nk try .. thankyou 🫶🏻

Maksudnya awak alergik dengan seafood la kan? Luka czer awak dah sembuh? Kalau dah sembuh, boleh makan. Kalau belum sembuh, jangan makan lagi.

5mo ago

luka dah smbuh .. in shaa Allah .. sbb xprnh ad mslh lpas mlhirkam n luka smua cntik hritu .. trima kasihh 🫶🏻 nnti sy try dlu skit2 ..