perut mengeras

Hai mommyy . Nak tanye.. Normal ke perut selalu mengeras kt bahagian bawah pusat ? Sy preggy 13 w dan stiap malam perut mengeras. Bile pegang @ gosok akan rase seketul mcm bentuk panjang dalam 2-3 inci camtu . Tapi lame2 die akan lembut smula . Adakah ia normal ? Dan ape yg mengeras dalam perut sy tu ? Sy perlukan penjelasan 😥

1 Balas

Saya minta maaf ya puan sebab saya tak pernah lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗