jamu dalam pantang

Hai mommy..sy tengah buat persiapan utk baby dan sy utk bersalin.. allhamdulillah semua dah hampir cukup..cuma 1 pekara y sy pening... Apa je set jamu yang penting masa berpantang.. sy x nak la bawang putih crispy tu semua..sy cuma tahu kita guna apa je y penting.. mcm param,bengkung,mandian herba pastu apa lg ye... ??? Boleh share tak? Pengalaman pertama sy ☺️☺️#bantusharing #firstbaby #seriusnanya

1 Balas

Saya beli bengkung dgn pilis je. Yang lain makcik berpantang yang buatkan. Dia bagi saya minum jamu buatan sendiri. Saya ingat main ingredient dia halia sebab nak buang angin. Awak baca ni, saya harap membantu https://my.theasianparent.com/jamu-selepas-bersalin