Sakit pinggang

Hai mommys sekalian..sya nk tnya sya tngah pregnant 5 bulan normal ka sakit pinggang ni? Bukan apa rsa sakit sngat ni…sbb sya ingat sakit pinggang ni maybe masa 8/9 bulan…ni rasa mcm x boleh buat apa langsung ni rsa mcm buat terok pulak..bgaitau doc msa check up diorang rsa mcm normal ja mcm x layan sngat..normal ka? #pleasehelp #First_Baby

8 Balas

awak saya 5bulan.. mungkin awak 2minggu saya selalu sakit kerap makan sekarang.. dah kenyang pun tetap sakit.. last saya minum air suam2 rasa lega sikit.. skrg lagi teruk sejam skli kena mkn 😓😓😓perut saya rasa tegang sangat dh sya kurus 😭