Sakit pinggang

Hai mommys sekalian..sya nk tnya sya tngah pregnant 5 bulan normal ka sakit pinggang ni? Bukan apa rsa sakit sngat ni…sbb sya ingat sakit pinggang ni maybe masa 8/9 bulan…ni rasa mcm x boleh buat apa langsung ni rsa mcm buat terok pulak..bgaitau doc msa check up diorang rsa mcm normal ja mcm x layan sngat..normal ka? #pleasehelp #First_Baby

8 Balas

jaga posture, banyakkan stretching. badan dah berat, memang akan beban ke pinggang.

4mo ago

ok