cara nak naik berat badan

Hai mommys ? Saya preggy baru 14 weeks 3 days.. Mcm mana mommy semua naikkan berat bdn .. Pagi td checkup perut . Berat maintain. Tapi makan berselera... Takda masalah alahan sejak preggy. Berat still maintain. Bulan depan kalau berat tak naik kena refers doktor .. Any suggestion utk naikkan berat badan sikit.

1 Balas

Try maternal milk. If memang berat badan x cukup I think can take twice a day. Dr I suruh I stop taking maternal milk cuz berat badan I suddenly naik 2kg in one month lol