Selera makan menjadi jadi.

Hai mommys. Saje nak meluah. Baru 15 minggu tapi selera makan menjadi jadi. Kita jadi takut pula bila kebelakangan nie keje asik nak makan jeee. Pagi lagi dah cari nasi berlauk. Takut berat naik berlebihan nie. Okey itu je #firstmom #firstbaby

6 Balas

Sy pon sama asyik lapar je.. Semalam check up 16 weeks 3day..berat naik mendadak, esok kene minum air gula utk kli ke 2😢

1y ago

Goodluck awak minum air gula 😋 jangan bnyak fikir okeeyyttt 😉