Comfirm gender

Hai mommys, nak tny kalo 20weeks dah scan kat kk nampak doc kata boy, mmg dah comfirm nnt keluar boy ke ye? Sbb nak prepare sikit2 barang baby. Tq yg sudi jawab😊#ingintahu

2 Balas

kalau puan rasa mcm was2 better beli brg baby dgn warna2 yg unisex ..jd ia takan stick pada satu jantina nye warna shj..mcm adik ipa sy dlu pnh scan kata dpt baby girl..ms brsalin tgk2 dpt baby boy . jd the best way better beli warna2 selamat yg mana bby boy atau bby girl juga boleh pakai..mg dpmudah segala urusan puan di sana .dari saat hamil hingga melahirkan..Allahuma aamiin Ya Mujib

2y ago

faham tu. nk2 skrng zmn inflasi lg kita kne berjimat cermat dan kena berbelanja dgn berhemah..ms bli bju bby tuk newborn jgn beli byk2 tw... sbb bby bila umur msuk sebulan dia cpt mmbsr nnti.. mcm sy dlu bju newborn blh di kira even anak lahir pramatang...byk beli baju size bsr2 sbb bila msuk sbulan dan 2 bulan bju cpt xmuat nnti..mcm sy dlu byk beli sy bsr smpai umo 12month...ada sikit tuk 0-6month.. tp kalau beli bsr blh pakai lama dan jimat..beli ms sale lg berbaloi 😉✌🏻

Kalau betul2 nampak bebird dia memang boy tp kalau tak yakin beli je unisex dulu nnt scan lg sekali double confirm bby boy baru beli boy 🥰

2y ago

Baik.. Tq sis, smlm doc scan 3x nampak pistol.. Tp sy masih confius😅