Baby 6 bulan

Hai mommys.. Nak tanya baby dah masuk 6 bulan bila agaknya kita boleh bagi makan ya.. Kena tunggu lepas cucuk 6 bulan dulu kaa#seriusnanya #firstmom

5 Balas

sy bg tepat dia 6bulan..lgpn sejak dia 5bulan cmtu dah ada que2 nk mkn jgk..cthnya nk rampas mknn pd tgn kita..air liur meleleh tgk kita makan..sama2 kunyah bila kita kunyah..sooo wait no more,dia mmg suka mkn rupanya..plg obvious bila demand susu dia tinggi..tp baby sy mmg berisi sikit..

ikut tarikh lahir dia sis , dekat apps ni xde bgitau anak umur berapa ke ya ? bby sy genap 6bulan selang 3hari baru cucuk nurse dh tanya dah bgi makan belum ..

tepat dia masuk 6bulan boleh bagi makan.

saya lepas baby cucuk baru bagi makan

12mo ago

dia cucuk lewat sebab last cucuk 5 bulan hari tu demam

Ikut birthday baby