Lendir Dan Darah

Hai mommy2. Sye kandungan dlm 19weeks. Sbelum keluar nya darah dan lendir tersebut. Sy terasa sakit kat bhagian bwah perut seperti period. Adakah ia berbahaya?

1 Balas

bawa check hospital.. sbb sy pernah rasa mcm tu mula2 kluar darah mcm period tp sikit dan x sakit.. hari kedua masi bleeding tp sikit jg..hari ketiga still bleeding n sakit dah muncul mcm kna senggugut time period.. baqa check hospital, doc scan bby masih ok.. skali cek rahim dah ada bukaan.. padahal bru 3 bulan.. means sakit mcm tu kdg2 sakit keguguran, apapa pn bawa check hospital dlu utk kepastian..