ber tanya

hai mommy2 sya bru firs pregnat . klu sya jln naik motor ka atau stres marah2 knpa ada kluar darah 1hari atau 2hari bgtu sya cek pi doktor ok jga baby. apa masala ni. rahim xkuat ka ..

2 Balas

Hi sis, kalau boleh jangan naik motor dulu. Sebab awak boleh ada spoting kalau naik motor atau stress. Banyakkan berehat, kalau still jadi banyak kali, kena bagitahu doctor atau nurse kat KK awak. Setahu saya bila pregnant, kalau keluar spoting macam ni, boleh jadi tak normal, tapi apa apa punnn, consult doctor okay 😊

better you banyakkan rehat and jangan stress