Help me mommyyy

Hai mommy2 smua .. nak tnya ni .. sebelum ni dr awal prgnt sy makan obimin , tp obimin sy habes dah mggu lps .. dekat smggu jgk la sy xmakan obimin atau vitamin apa apa untuk baby .. sejak stop obimin sy rasa kepala sy pening, badan rasa mcm xsihat .. mmg normal ka akan rasa mcmtu kalau stop makan vitamin/obimin? Esok baru nak p beli ..#ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Balas

myb hb low..kena cepat2 consume balik,buat sementara cari mknn yg high in iron..lagi2 kacang kuda..

Mungkin hb low. Obimin tu supplement utk naikkan hb dan juga provide vit lain

2y ago

Ohhh ok ok , thankssss👍👍