Discharge

Hai mommy² semua... Sape yg kt cni mase preggy ade discharge (keputihan)? Tapi tak gatal..Doc ade bg antibiotic..tp sy tak boleh nk telan..br telan sbjik muntah semula..rasany ya ampun..pahit gile..ade x mommy² pgalaman mcm sy..jom share.. #18weeks

1 Balas

Doc tmpt sy, x kasi apa2 ubat.. pdhl dh amik smple bgai.. smpai 7bln ad kputihan, cek doc lain, bru dpt ubt insert

4y ago

Doc tpt sy..br je ckp terus ambik sample terus bg ubat..jenuh da mkn ubt..br je hbs mkn ubt sbb btuk n selsema..