Pertanyaan

Hai mommy2 semua, nak tanya if 37 weeks bukaan dah 1cm agak2 berapa minggu lagi ya utk bukaan besar? #firstbaby #1stimemom #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

kita dah 3minggu awak bukaan 3cm jadi 2cm 😅 baby tak mahu keluar penat dah pujuk sekarang tunggu hari je baby nak keluar bila .. doc cakap kalau dipaksa takut kita tanggung sakit

3y ago

dah pernah tahun lepas 😅 amin ya Rabbal Alamin ❤️ sama awak jugak ya semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti amin

Rasanya tak sampai minggu, beberapa hari lagi je tu. Semoga dipermudahkan urusan bersalin puan🌹

3y ago

ohh begitu ya Puan. In sha Allah, aamiin. Terima kasih atas doa Puan. Semoga segala urusan puan jua dipermudahkan❤